Terug..


Proza- en PoŽziefestival 2002

Op zondagmiddag 21 juli wordt wederom vanaf 13.00 uur een Proza- en PoŽziefestival georganiseerd aan de Bonnendijk middenin de Bonnenpolder. Als de weersomstandigheden gunstig zijn betekent dit met een grassprietje in de mond luieren in het talud van de dijk en luisteren naar gedichten en korte verhalen die vanaf een boerenkar door woordkunstenaars zullen worden voorgedragen.
De Stichting De Bonnen heeft de dichter/schrijver/regisseur/performer Dirk Tempelaar weer gevraagd de organisatie en presentatie op zich te nemen. Cateringbedrijf "Bos & Duin" zal ook dit jaar present zijn met drank en hapjes voor een onvervalste picknick. Arie Noordam stelt weer een stuk dijk ter beschikking en Henk en Mario van der Drift plaatsen weer hun "podium op wielen". Reflex Entertainment zorgt ook dit jaar voor de geluidsinstallatie. De succesformule van 2001 wordt gewoon geprolongeerd. In 2001 is een traditie geboren om op de derde zondag in juli dit festival te organiseren en er zullen hopelijk nog vele edities volgen. Mede in verband met de activiteiten van de NAM langs de Bonnenweg zal de lokatie aan de Bonnendijk nu echter meer richting Staalduinse Bos zijn. De bezoekers worden dan ook gevraagd middels Bonnenpad en Bonnenlaan te komen. De entree zal ditmaal slechts aan de boszijde zijn. De problemen t.a.v. de energievoorziening moeten nog wel worden opgelost. Als de sponsors en de weergoden ons wederom gunstig gestemd zijn, is een zinnige zondagmiddagbesteding op deze derde zondag in juli in de Bonnen echter gegarandeerd.
PotentiŽle bezoekers adviseren wij met name een goed humeur en een luisterend oor mee te brengen; wees niet bang voor grasvlekken of neem daarvoor maatregelen. Mogelijke voordrachtskunstenaars worden verwezen naar de site van Dirk Tempelaar:

www.dsv.nl/~surfeur/theaternieuws2.html.

en hier..

Overpeinzingen van het Festival 2002, klik hier...

Sympathisanten en/of donateurs, klik hier...

Voor de mensen die het festival dit jaar 2002 niet hebben kunnen bijwonen; een kleine selectie uit de geboden Proza- en PoŽzie:


Veel leesplezier!


Terug..