Terug..


Proza, poŽzie & picknick in de Bonnen

Klik hier voor het winnend gedicht van editie III 2003Boerderijgedicht

Op zondag 18 juli 2004 zal voor de VIERDE maal een proza- en poŽziefestival worden georganiseerd op de Bonnendijk aan de Bonnenweg te Hoek van Holland.
De liefhebbers hebben deze datum al in hun agenda geprikt staan, de afspraken met de voordrachtskunstenaars zijn al gemaakt en Dirk Tempelaar zal het geheel weer op zijn onnavolgbare wijze presenteren. Reflex Entertainment zorgt weer voor het geluid en Willem Kaptein voor ďkoek en zopieĒ. De opzet mag inmiddels als bekend worden veronderstelt. Als het weer een beetje meezit kan men aan de ene kant van de dijk in het talud met een grassprietje in de mond genieten van proza en poŽzie en kan men aan de andere kant van de dijk onder het genot van een drankje en een hapje kletsen en genieten van het polderlandschap. Het festival is niet alleen een ontmoetingsplaats voor sympathisanten en buurtbewoners van de Bonnen, maar ook voor een ieder die prijs stelt op een mooi verhaal of een goed gedicht.
10-3-2004 Als voorbeeld hier (in het jaar van de boerderij) het winnend gedicht "De Boerderij" van Anton Born tijdens PoŽzie en Proza in de Bonnenpolder Editie III (20 juli 2003)

Dit festival wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van diverse partijen waarvan enkele hier worden vernoemd.
Wij hopen dat u zondag 18 juli om 12.00 uur te kunnen verwelkomen op de Bonnendijk!
PotentiŽle bezoekers adviseren wij met name een goed humeur en een luisterend oor mee te brengen; wees niet bang voor grasvlekken of neem daarvoor maatregelen.
Mogelijke voordrachtskunstenaars en inhoudelijk geinteresseerden worden verwezen naar de site van Dirk Tempelaar. Als de sponsors en de weergoden ons wederom gunstig gestemd zijn, is een zinnige zondagmiddagbesteding op deze derde zondag in juli in De Bonnen echt gegarandeerd.

met vriendelijke groet,

Dirk Tempelaar,
organisatie/presentatie festivalprogramma

routebeschrijving:

Over de Maasdijk (N220)(E25) vanaf Maassluis richting Hoek van Holland - afslag industrieterrein De Haak via de Nieuwe Laan - na de S-bocht gaat deze over in De Haakweg - u ziet links een pad genaamd het Bonnenpad die u rustig inrijdt tot aan de Bonnendijk, rechts achteraan in de polder. Natuurlijk kunt u ook via de Bonnenlaan komen richting Staelduinse Bos (raadpleeg een bestaande fietsroutekaart van Westland-Delft). Bezoekers uit de regio worden vriendelijk doch dringend verzocht de fiets te gebruiken, wegens gebrek aan parkeerruimte ter plaatse.


voor info:

Fotografie, Regie & Literaire Kunst© - Dirk Tempelaar
Pres. J. V. Wierdsmastraat 816 3151EX Hoek van Holland
+(31)(0)174 38 88 38
06 546 025 14
0842 116362
surfeur@dsv.nl
http://www.dsv.nl/~surfeur/stichtingdehoeksetaalkamer.htmlTerug..