Terug..


Proza, poëzie & picknick in de Bonnen

Op zondag 20 juli 2003 zal voor de derde maal een proza- en poëziefestival worden georganiseerd op de Bonnendijk aan de Bonnenweg te Hoek van Holland.
De liefhebbers hebben deze datum al in hun agenda geprikt staan, de afspraken met de voordrachtskunstenaars zijn al gemaakt en Dirk Tempelaar zal het geheel weer op zijn onnavolgbare wijze presenteren. Reflex Entertainment zorgt weer voor het geluid en Willem Kaptein voor “koek en zopie”. De opzet mag inmiddels als bekend worden veronderstelt. Als het weer een beetje meezit kan men aan de ene kant van de dijk in het talud met een grassprietje in de mond genieten van proza en poëzie en kan men aan de andere kant van de dijk onder het genot van een drankje en een hapje kletsen en genieten van het polderlandschap. Het festival is niet alleen een ontmoetingsplaats voor sympathisanten en buurtbewoners van de Bonnen, maar ook voor een ieder die prijs stelt op een mooi verhaal of een goed gedicht. Het thema is dit jaar - hoe kan het ook anders in het Jaar van de Boerderij - natuurlijk “de boerderij”. Het bestuur van de Stichting De Bonnen stelt een prijs beschikbaar voor die taalkunstenaar die het mooiste gedicht of het mooiste verhaal over “de boerderij” heeft gemaakt.
Dit festival wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van diverse partijen welke in een later stadium apart zullen worden vernoemd.
Wij hopen dat u zondag 20 juli om 12.00 uur te kunnen verwelkomen op de Bonnendijk!


Terug..